Tarieven

Het is moeilijk vaste tarieven aan te geven voor het trimmen van uw hond. De toestand van de vacht en grootte van uw hond, zorgen voor een verschil in behandelingsduur en het gebruik van producten als shampoos en dergelijke. Wij hebben er dan ook voor gekozen om geen vaste prijs af te geven, waarbij wij achteraf meer in rekening te moeten brengen. Wij hanteren een eerlijke en transparante prijs, met vast uurtarief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uurtarief €50,-

Wij hanteren een uurtarief van €50,- . Daar zit alles bij inbegrepen, of wij nu alleen nagels knippen, de hond wel/niet wassen met shampoos, er veel klitten in de vacht zitten of dat de hond al verzorgd binnenkomt, maakt voor ons geen verschil. 

 

U betaalt alleen voor de tijd die wij er aan spenderen. Wij zullen altijd vooraf een indicatie afgeven hoe lang het ongeveer gaat duren. En mocht het om wat voor reden dan ook, veel langer gaan duren, zullen wij dat eerst met u overleggen. Zo komt u dus nooit voor een verrassing te staan. 

Puppy (ver)wenbeurt 1e gratis, 2e €25,-

Als uw puppy bij ons komt om kennis te maken en alvast even te wennen aan de trimsalon, is dit geheel gratis. Dit doen wij met pups van ongeveer 8 tot 12 weken. 

 

Bij een tweede keer, zullen wij uw pup wassen en drogen en mogelijk hier en daar iets bijgewerkt indien nodig, zoals de pootjes/nagels en de ogen vrijmaken. Dit is voor pups vanaf 12 tot 16 weken. Hiervoor brengen wij €25,- in rekening. Wel brengen wij deze weer in mindering bij de eerstvolgende volledige trimbeurt als u daar gelijk een afspraak voor maakt. Dus ook deze wenbeurt is indirect gratis.  

Deelbehandelingen

Mogelijk wilt u geen volledige behandeling, of alleen een tussenbeurt. Daar geldt in principe hetzelfde uurtarief voor van €50,- met een minimumbedrag van €10,-. Stel u wilt alleen een teek laten verwijderen of de nagels laten knippen, zullen wij hier €10,- voor rekenen. 

 

Een was & droogbehandeling duurt een half uur tot een uur (afhankelijk van het type vacht van de hond) en zal dus tussen de €25,- en €50,- kosten. Maar neem altijd even contact op met ons, mogelijk kan dit weer verrekend worden met een volgende afspraak.  

Het is niet toegestaan bij de behandeling te blijven

We snappen wanneer u er graag er bij wilt blijven. Mogelijk heeft u hond verlatingsangst, bent u zelf bezorgd of wilt u graag zien hoe wij het doen. Toch kunnen wij dit helaas niet toestaan. Deze beslissing is beter voor zowel de hond, de trimster als voor u. 

 

 

Vooral voor de trimster is het erg moeilijk werken als het baasje in zicht is. De hond wordt daardoor erg afgeleid en zal minder goed staan en willen luisteren. De trimbehandeling wordt daardoor ook minder aangenaam voor de hond en gaat vaak langer duren. 

 

 

Mocht u zelf bepaalde zorgen hebben, kunnen we wel altijd even een foto of filmpje sturen tussendoor, en laten weten hoe de behandeling verloopt.

“In alles wat wij doen, staat het welzijn van uw viervoeter voorop. Maar we zullen hierbij altijd ook rekening houden met uw wensen en mogelijkheden.”

Trimsalon Almere

Chat openen
Hallo 👋
Stuur een bericht voor meer informatie of een afspraak.