Tarieven

Het is moeilijk vaste tarieven aan te geven voor het trimmen van uw hond. De toestand van de vacht en grootte van uw hond, zorgen voor een verschil in behandelingsduur en het gebruik van producten als shampoos en dergelijke. Wij hebben er dan ook voor gekozen om geen vaste prijs af te geven, waarbij wij achteraf meer in rekening te moeten brengen. Wij hanteren een eerlijke en transparante prijs, met een starttarief en een prijs per uur. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Starttarief €10,- of €15,-

Wij hanteren een starttarief van €10,- voor kleine of kortharige honden en €15,- euro voor grote of langharige honden. Dit zullen wij vooraf communiceren. De reden dat wij verschil maken tussen kortharige en langharige honden, is dat bij langharige honden er meer producten verbruikt worden, en het wassen en drogen langer en intensiever is. 

Uurprijs €50,-

Bovenop het starttarief rekenen wij alleen de tijd die wij spenderen om uw hond er weer uit te laten zien als een plaatje. Het maakt dus geen verschil of er een hoop klitten in zitten, de nagels wel/niet geknipt hoeven te worden, of dat de hond niet mee wil werken. U betaalt alleen voor de tijd die wij spenderen. Wij zullen u vooraf een indicatie afgeven, en mocht het om wat voor reden dan ook, veel langer duren, zullen wij vooraf met u overleggen. Zo komt u dus nooit voor een verrassing te staan. 

“In alles wat wij doen, staat het welzijn van uw viervoeter voorop. Maar we zullen hierbij altijd ook rekening houden met uw wensen en mogelijkheden.”

Trimsalon Almere