welkom bij

TRIMSALON ALMERE

Professionele hondentrimsalon in hartje Almere

Welkom bij Trimsalon Almere

Bij Trimsalon Almere, werkt een team van gepassioneerde en vakkundige mensen, die 1 ding gemeen hebben: Onze liefde voor dieren. Wij zijn dan ook het adres voor een heerlijke verwenbeurt voor uw huisdier. 

 

 

Het welzijn van uw huisdier staat bij ons voorop. Iedereen is daarom ook welkom bij ons. Groot of klein, jong of oud, ras of kruising, goed onderhouden vacht of klitten, lichamelijke beperking, engeltjes en bengeltjes, wij zullen altijd uw huisdier de beste verzorging mogelijk geven.

 

 

Bij Trimsalon Almere kunt u terecht voor het knippen, plukken, scheren, effileren, uitdunnen, wassen, kammen/borstelen, ontklitten, ontwollen of alleen de nagels knippen. Voor een volledige verwenbeurt bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres. 

 

Doordat wij bij Trimsalon Almere werken met een team van meerdere trimmers en alle dagen van de week (inclusief zondag) open zijn, hebben wij nog voldoende plek om uw hond op korte termijn te kunnen verzorgen. Wij werken alleen op afspraak, maar over het algemeen kunnen wij al dezelfde week een afspraak inplannen. Wilt u een afspraak of kennis maken, neem dan even contact op via 06 8349 8094. Bij voorkeur stuurt u een whatsapp met wat gegevens van uw hond en uw wensen, omdat wij vaak niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen als wij  aan het werk zijn. We zullen dan zodra dit mogelijk is, contact opnemen met u. Maar u kunt ons natuurlijk ook altijd bellen en/of een voicemail achterlaten. 

Trimsalon Almere: Services

Knippen, Plukken, Scheren, Ontwollen, Ontklitten - Trimsalon Almere

Volledige verzorgingsbehandeling

Bij Trimsalon Almere kunt u terecht voor een volledige verzorging van uw hond. Een volledige behandeling omvat het wassen & drogen, het verwijderen van de dode haren en/of wolharen, de nagels geknipt, de voetjes en liezen bijwerken en de oren gereinigd. Vervolgens wordt de hond uiteraard ook weer netjes in model geknipt, geplukt of geschoren (afhankelijk van het vachttype) in de uw gewenste lengte.

Alleen wassen, drogen, borstelen of nagels knippen- Trimsalon Almere

Deelbehandeling of tussenbeurt

Wanneer u hond nog geen volledige behandeling nodig heeft, kunt u bij Trimsalon Almere ook terecht voor een zogenaamde tussenbeurt of een deelbehandeling. Dat kan bijvoorbeeld voor alleen:
- wassen & drogen
- nagels knippen
- ogen/oren schoon en vrij knippen
- voetjes rondknippen & zooltjes vrijmaken
- borstelen/kammen

Puppy (ver)wenbehandeling - Trimsalon Almere

Puppy (ver)wenbeurt

Een bezoek aan de trimsalon kan best spannend zijn voor de eerste keer. We adviseren daarom ook al zo vroeg mogelijk uw hond kennis te laten maken met de salon en onze trimmers. Zo maken we ze bekend met de geluiden en apparaten die wij gebruiken. Ze worden dus nog niet getrimd, maar raken spelenderwijs vertrouwd met alles in de salon.

“Beloon uw hond ook met een heerlijke verzorgende trimbehandeling. Het beste voor uw hond is niet alleen een missie, het is wat wij doen.”

Trimsalon Almere

Trimsalon Almere

Styling voor de hedendaagse hond

Onze missie is simpel: we willen het verzorgen van honden naar een nieuw niveau tillen en het beste voor u en uw huisdier te bieden

 

Ik ben deze trimsalon gestart omdat ik het anders wilde doen, qua proces, verzorging en kwaliteit. Daarbij staat altijd het welzijn van uw hond voorop. Trimsalon Almere, waar elke hond zich welkom voelt, en graag terugkomt.

 

Ik wilde een plaats creëren voor de juiste stijl. Iets dat echt een glimlach op de gezichten van zowel eigenaren als hun huisdieren tovert.

Skye - onze Alaskan Malamute
Shiva - onze Berner Sennenhond

Maak vandaag nog een afspraak!

Als we niet opnemen, zijn wij waarschijnlijk druk met de honden. Stuur in dat geval een bericht of laat een voicemail achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Chat openen
Hallo 👋
Stuur een bericht voor meer informatie of een afspraak.
Mobiele versie afsluiten