Het bezoek aan de trimsalon

Voor u en uw hond is het handig vooraf rekening te houden met een aantal punten.

UITLATEN VAN UW HOND

Het is voor uw hond prettig dat hij/zij voor een bezoek aan de trimsalon goed uitgelaten is. De meeste behandelingen nemen enige uren in beslag en het is vervelend voor uw hond als hij/zij zijn/haar behoeftes moet ophouden.

Waarschijnlijk overbodig te vermelden, maar mocht uw hond zijn/haar behoefte per ongeluk op straat doen, dan ga ik ervan uit dat u dat even netjes opruimt om zo overlast en ergernis voor de buurt te voorkomen. Indien u geen poepzakje bij u heeft, kunt u die bij ons gratis ophalen!


GEEN/WEINIG ETEN

Ik raad u aan om niet vlak van te voren voor een trimbehandeling eten te geven, sommige kunnen in de stress raken en dan braken ze het eten er weer uit.


MEDISCHE KLACHTEN?

Ik hoor graag of uw hond medische klachten of aandoeningen heeft. Zo is het essentieel om te vertellen dat uw hond bijvoorbeeld epileptische aanvallen kan krijgen, zodat ik, als dat gebeurt, daar adequaat op kan reageren. Indien uw hond medicijnen nodig heeft, ook dat van te voren aangeven en de medicijnen meenemen zodat die toegediend kunnen worden, indien nodig.

Ook allergie├źn  behoren hierbij…dit is zeer belangrijk om dit van te voren te melden i.v.m. shampoos, lotions en het hondensnoepje wat ze na elke behandeling krijgen.


AANWEZIGHEID TIJDENS DE BEHANDELING

Voor de hond is het beter dat u niet aanwezig bent tijdens een trimbehandeling. Door uw aanwezigheid kan de hond worden afgeleid of zal hij/zij wellicht proberen steun bij u zoeken, zeker wanneer hij/zij angstig of nerveus is. Daarnaast went de hond op deze manier niet aan een trimbehandeling.


VLOOIENBESTRIJDING

Tenslotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen. Er zijn goede bestrijdingsmiddelen beschikbaar en het is een sprookje dat elke hond vlooien heeft. Bij mij kunt u advies krijgen hierover.
Mocht het zo zijn dat uw hond al een vlooien infectie heeft, en u hem/haar daar zelf niet vanaf kan helpen, dan is ook uw woning geïnfecteerd en kunt u mij ten aller tijden om het stappenplan vragen..
Als dit het geval is, dan is het van belang dit te vermelden als u een afspraak maakt , uw hond zal dan als laatste die dag welkom geheten worden, dit om besmetting van andere honden te voorkomen.


AFSPRAAK TIJDIG AFZEGGEN

Kunt u niet op uw afspraak aanwezig zijn, laat het mij dan zo snel mogelijk weten!
Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd, moet ik helaas doorberekenen. De tijd die gereserveerd is voor uw hond kan ik dan namelijk niet gebruiken om een andere hond te behandelen.

BETALEN

De behandeling dient te worden betaald als u de hond weer komt ophalen. U kunt bij ons contant betalen of via een betaalverzoek/Tikkie.